Najnowsze przepisy
Rabarbarowe deserki z bita śmietaną to prawdziwa uczta... ⇖ 1
Świeża, kolorowa i chrupiąca sałatka, która doskonale... ⇖ 1
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta... ⇖ 3
Sałatka do grilla powinna być lekka, smaczna i prosta w... ⇖ 6
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 12
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 6
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 75
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 154
Kiełbasa krucha z dzika
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- pierwsza klasa 2,9 kg / 16 mm-druga klasa 1,6 kg / 10 mm-boczek 0,8 kg / 8 mm-podgardle 1,4 kg / delikatnie zmrożone 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 17g/kg-pieprz czarny 4g/kg-mieszanka przypraw do dziczyzny RUNO 3g/kg-woda 12%-czosnek 5g/kg-jelita osobiście wykorzystałem wieprzowe i około metra wołowych.WYKONANIEMięso jakie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 59
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91