Najnowsze przepisy
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 14
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 20
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 15
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 29
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 29
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 38
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 22
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 21
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 43
Kiełbasa małopolsko-podlaska J&W ze słoja

SUROWIEC-5 kg lopatki krojona jak leci 1,5-2,5 cm-4 kg boczku mielona sitko 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sol lub sol lub po polowie peklo z sola 17 g/kg-pieprz czarny mielony 3 g/kg do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 73
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 825
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 90
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 148
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 161
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 243
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 128
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 295
Przepisy na czasie
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 361
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 333
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94