Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 33
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 62
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 72
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 33
Kiełbasa smarowna - tłusta
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE NA MASZYNCE 8-boczek 50%fi 16mm-podgardle wieprzowe (przerośnięte) 50% fi 8-10 mmPRZYPRAWY-pieprz czarny 4 g/kg-peklosól 19g/kg-pieprz ziołowy białowieski 3 g/kg-gorczyca biała ziarno 5g /kg-czosnek wyciśnięty przez praskę 5g/kg-chilli jalapeno grys 2g/kg-ziele angielskie 1g/kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3-4 cm peklujemy zalecaną...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 74
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 111
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 84
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 112
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 519
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3986
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3507
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2258
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1462
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 947
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 828
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 808