Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 18
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 44
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 22
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 31
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 24
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 34
Kiełbasa wieprzowa SMACZNA
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-szynka 2,5 kg krojona w kostkę 1-1,5 cm-boczek 2 kg / mielone na maszynce nr.8 sitko 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sól 18g/kg-pieprz czarny 3g/kg-pieprz ziołowy 2g/kg-czosnek 4-5g/kg-gorczyca 4g/kg-woda 10% ilości miesa-jelita wp. 28/30 mmWYKONANIEZ boczku zdejmujemy skórę tniemy w kostkę około 3 cm, szynkę docelowo kroimy w...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 59
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91