Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 5
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 6
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 14
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 27
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 20
Konserwa domowa- Mielonka wieprzowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg boczku bez skóry /5 mm maszynka nr 8-2 kg karkówki /8 mm maszynka nr 8-0,8 kg mięsa z golonki razem z tłustym /5 mm maszynka nr 8-skórki wieprzowe 40 g /kg skórki ugotowane i zmielone na sitku 2,5 mm maszynka nr 8PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pękło sól 16 g/kg-pieprz czarny 3g/kg-cebula suszona 2g/kg-kolendra 0,5 g/kg-czosnek świeży...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 59
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 70
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 78
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90