Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 12
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 45
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 34
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 28
Konserwa tłuszczowo-mięsna
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE NA MASZYNCE 8-podgardle wieprzowe (przerośnięte) /8 mm-pachwina (przerośnięta)/8 mm-słonina /10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól warzona do słoniny 16 g/kg-peklosól do podgardla i pachwiny 16 g/kg-pieprz kolorowy świeżo mielony 3 g/kg-papryka chili jalapeno grys czerwona ostra 2-3 g/kg-czosnek świeży zgnieciony w prasce 4-5 g/kg-cebula...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 58
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 68
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 77
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90