Mamy
231109 przepisów na
585 blogach.
Najnowsze przepisy
Konserwa Tyrolska
Konserwę tyrolską wykonałem opierając się na przepisie z Centrali Przemysłu Mięsnego szyfr 423 z 19.10.1960 roku.SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMięso mielone było na maszynce nr. 8-wołowina 2 kl. w moim wypadku łopatka 1,5 kg /5 mm-wieprzowina 2 kl. u mnie boczek 2,5 kg / 8 mm-wieprzowina 3 kl. u mnie golonka 1 kg / 5 mm-podgardle skórowane 1,5 kg / 8 mmPRZYPRAWY I...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 60
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91