Najnowsze przepisy
Szybka, zdrowa i pełnowartościowa sałatka ziemniaczana z... ⇖ 11
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 19
Pyszny szybki obiad, który naprawdę przygotujesz w kilka... ⇖ 22
Konserwa Tyrolska

Konserwę tyrolską wykonałem opierając się na przepisie z Centrali Przemysłu Mięsnego szyfr 423 z 19.10.1960 roku.SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMięso mielone było na maszynce nr. 8-wołowina 2 kl. w moim wypadku łopatka 1,5 kg /5 mm-wieprzowina 2 kl. u mnie boczek 2,5 kg / 8 mm-wieprzowina 3 kl. u mnie golonka 1 kg / 5 mm-podgardle skórowane 1,5 kg / 8 mmPRZYPRAWY I...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 70
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 728
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 88
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 156
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 229
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 169
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 128
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 292
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 213
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 52
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 50
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 45
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 45
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 40
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 39
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 39
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 38