Najnowsze przepisy
Ocet winny to nie tylko popularny składnik w kuchni, ale... ⇖ 5
składniki na biszkopt:70 g mąki25 g kakao4 jajka (białka... ⇖ 12
Witajcie w kolejnym wpisie na moim blogu! Dzisiaj mam dla... ⇖ 16
Mexican Black Coffee i Spice Mexican Mocha – Historia,... ⇖ 14
Przepis na pyszną paste jajeczną z rzeżuchą. Idealny,... ⇖ 20
Ciasto Czarnoksiężnik to deser pełen magii – zarówno... ⇖ 39
Majówka za pasem, a takie rogaliki świetnie sprawdzą... ⇖ 21
Ligawa wołowa wędzona

SUROWIEC-ligawa wołowaPRZYPRAWY ORAZ MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól i woda do zalewy ilość do wyboru (patrz ostatnie zdjęcie )-ziele angielskie, liść laurowy do parzenia-kątnica wołowa-siatka lub przędza wędzarnicza-strzykawka z igłąWYKONANIEWykonujemy zalewę z tej zalewy odlewamy sobie troszkę do nastrzyku, osobiście daje około 80...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 49
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 94
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 101
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 135
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 109
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 86
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 239
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 121
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 148
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3418
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1856
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1271
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1263
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1192
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 980
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 798
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 753
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 638
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 637