Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 17
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 19
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 23
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 22
Mielonka Białowieska -wieprzowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek 50% /5 mm-ścinki wp. 50% tzw.(mięso gulaszowe) /5mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16g/kg-pieprz czarny 2g/kg-pieprz ziołowy białowieski 3g/kg-czosnek świeży 2g/kg-cebula suszona 2g/kg-gorczyca ziarno czarna 2-3g/kg osobiście dałem 2g-woda 15%-skrobia ziemniaczana 3%-skórki wp ugotowane i zmielone na 2,5 mm...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 70
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 102
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 84
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 79
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 72
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 108
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 517
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3445
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3304
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 747
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 735
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 717
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655