Najnowsze przepisy
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 20
Najlepsza włoska oliwa – z jakiego regionu pochodzi?... ⇖ 22
Dieta 1200 kcal to temat, który zyskuje na popularności... ⇖ 20
Artykuł sponsorowany Kiedy myślimy o deserach, często... ⇖ 20
Profilaktyka chorób to kluczowy element troski o zdrowie,... ⇖ 17
Szarlotka z kremem bezowym z mascarpone przepisSzarlotka z... ⇖ 20
Mielonka wieprzowa z żółtym serem

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5 kg/8 mm-ser żółty twardy 150 gPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 14 g/kg-pieprz czarny 3g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-czosnek płatek suszony 2g/kg-woda 300 ml-agar 5g/kg-chili grys 1g/kg-papryka płatek kolorowa mix 8 g/kgWYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy i odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie mielimy osobiście robiłem to na maszynce nr 8, dodajemy wszystkie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 20
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 53
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 55
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 63
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 118
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 92
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 118
Przepisy na czasie
Zapraszam na smaczne i szybkie w przygotowaniu pączki... ⇖ 1324
Naleśniki Raffaello bez mąki pszennej Lekkie, delikatne... ⇖ 1305
Fit faworki z piekarnika są pyszne, bardzo kruche,... ⇖ 1023
Szybkie tanie pączki bez jajek Dziś daję przepis na... ⇖ 965
Biała Cytrynka to biszkopt cytrynowy z kremem z białej... ⇖ 876
Chrupiące krokiety z chleba tostowego, z szynką, serem i... ⇖ 827
Wprowadzenie do przepisu na Zapiekane hot-dogi z kapustą... ⇖ 788
Niesamowicie puszyste i mięciutkie racuchy na kefirze.... ⇖ 765
Kiełbasianka to przepyszne smarowidło, które odmieni... ⇖ 764
Orzechowa krówka to ciasto bez pieczenia, które jest nie... ⇖ 755