Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 4
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 4
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 5
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 9
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 16
Mielonka wieprzowa z żółtym serem

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5 kg/8 mm-ser żółty twardy 150 gPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 14 g/kg-pieprz czarny 3g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-czosnek płatek suszony 2g/kg-woda 300 ml-agar 5g/kg-chili grys 1g/kg-papryka płatek kolorowa mix 8 g/kgWYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy i odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie mielimy osobiście robiłem to na maszynce nr 8, dodajemy wszystkie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 81
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 861
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 95
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 156
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 170
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 147
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 263
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 180
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 142
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 306
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1750
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 882
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459