Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 17
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 19
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 11
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 21
Mielonka z dzika /Przepis 2
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z obróbki mięśni)/5 mm sitko-1 kg podgardle wieprzowe skórowane i bez gruczołów / 8 mm sitkoPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15g /kg-pieprz czarny 2 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek 4/kg-woda 15%-skrobia 3%-skórki wieprzowe ugotowane i zmielone na makowym sitku 50g/kg-cebula suszona 2g/kg (opcjonalnie)WYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 70
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 101
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 84
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 79
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 72
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 108
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 517
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3445
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3304
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2191
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 745
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 733
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 709
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655