Najnowsze przepisy
Zapraszam cię dzisiaj na pyszny obiadek, taki który... ⇖ 3
Pyszne ciasto Orzechowa Fantazja z Porzeczką – lekkie i... ⇖ 14
Witam Kochani. Polecam prosty sposób na małe co nieco do... ⇖ 13
Chyba nie ma łatwiejszego sernika do wykonania niż ten z... ⇖ 21
Póki jest bób, trzeba z niego korzystać i przygotowywać... ⇖ 9
Mielonka z dzika /Przepis 2

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z obróbki mięśni)/5 mm sitko-1 kg podgardle wieprzowe skórowane i bez gruczołów / 8 mm sitkoPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15g /kg-pieprz czarny 2 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek 4/kg-woda 15%-skrobia 3%-skórki wieprzowe ugotowane i zmielone na makowym sitku 50g/kg-cebula suszona 2g/kg (opcjonalnie)WYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 70
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 728
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 88
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 144
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 156
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 140
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 235
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 170
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 128
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 292
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 240
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 64
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 60
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 51
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 51
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 47
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 46
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 46