Mamy 236484 przepisów na 589 blogach.

Najnowsze przepisy

Bułki z pieczarkami  -...

Bułki z pieczarkami -...

Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 16

Zobacz przepis!

Soczyste Nadziewane...

Soczyste Nadziewane...

Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 36

Zobacz przepis!

Listopadowe spaghetti z...

Listopadowe spaghetti z...

Zerkam przez okno, a słońce już chowa się za... ⇖ 25

Zobacz przepis!

Miodownik Królewski

Miodownik Królewski

Miodownik Królewski to wspaniałe połączenie miodowego,... ⇖ 72

Zobacz przepis!

Zarte paski kurczaka w...

Zarte paski kurczaka w...

Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 59

Zobacz przepis!

Tradycyjny francuski...

Tradycyjny francuski...

Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 23

Zobacz przepis!

Sernik z mlekiem w...

Sernik z mlekiem w...

Pyszny sernik z mlekiem w proszku na oleju! Jest... ⇖ 92

Zobacz przepis!

Zupa gulaszowa

Zupa gulaszowa

600 g mięsa wieprzowego200 g papryki czerwonej400 g... ⇖ 51

Zobacz przepis!

Masa makowa

Masa makowa

Masa makowa Dziś chciałabym podzielić się z Wami... ⇖ 46

Zobacz przepis!

Delikatny łosoś w...

Delikatny łosoś w...

Wprowadzenie do przepisu na Delikatny łosoś w kremowym... ⇖ 65

Zobacz przepis!

Kurczak w kremowym sosie...

Kurczak w kremowym sosie...

Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43

Zobacz przepis!

Czekoladowo-marcepanowa...

Czekoladowo-marcepanowa...

Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46

Zobacz przepis!

Biszkopt z kawową masą...

Biszkopt z kawową masą...

Biszkopt z kawową masą serową i kawową pianką to... ⇖ 88

Zobacz przepis!

Roladki wieprzowe z...

Roladki wieprzowe z...

Roladki wieprzowe z cebulą i ogórkiem kiszonym to... ⇖ 27

Zobacz przepis!

Wyświetlono: 73 razy

Mielonka z karkówką

Mielonka z karkówką

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5 kg/8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 1g/kg-pieprz czarny 2g/kg-pieprz ziołowy 2g/kg-czosnek świeży 4g/kg-woda 15%-skrobia 2%-skórki wp 50g/kgWYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie rozdrabniamy dodajemy wszystkie przyprawy i materiały pomocnicze. Najlepiej wodę i skrobią zmieszać ze sobą i dodać wyciśnięty czosnek. Całość...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Mielonka z łopatką

Mielonka z łopatką

SUROWIEC-łopatka 2 kg-podgardle 0,80 kgPRZYPRAWY I... ⇖ 158

Zobacz przepis!

Mielonka z karkówką

Mielonka z karkówką

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 74

Zobacz przepis!

Udziec z indyka i pierś...

Udziec z indyka i pierś...

Surowiec:-800 g udziec indyka-400 g pierś z... ⇖ 98

Zobacz przepis!

Boczek rolowany z...

Boczek rolowany z...

Surowiec-boczek około 2 kg ale to zależy jaki mamy... ⇖ 108

Zobacz przepis!

Przysmak Śniadaniowy /...

Przysmak Śniadaniowy /...

Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 106

Zobacz przepis!

Karkówka peklowana na...

Karkówka peklowana na...

SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88

Zobacz przepis!

Indyk z sercem

Indyk z sercem

SUROWIEC-1kg pierś indyka-300 g serduszek... ⇖ 77

Zobacz przepis!

Słonina z musztardą

Słonina z musztardą

SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 83

Zobacz przepis!

Dżem z żurawiny

Dżem z żurawiny

SKŁADNIKI-2 kg żurawiny-sok z 2 cytryn-cukier żelujący... ⇖ 71

Zobacz przepis!

Mielonka z dzika...

Mielonka z dzika...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 75

Zobacz przepis!

Słonina z chrzanem

Słonina z chrzanem

SUROWIEC-cienka słonina wp bezskóryPRZYPRAWY -MATERIAŁY... ⇖ 81

Zobacz przepis!

Tuszonka z dzika

Tuszonka z dzika

SUROWIEC-mięso z dzika 100% można wykorzystać łopatkę... ⇖ 82

Zobacz przepis!

Mielonka na medal /...

Mielonka na medal /...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 112

Zobacz przepis!

Kiełbas wieprzowa...

Kiełbas wieprzowa...

SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 519

Zobacz przepis!

Przepisy na czasie

Ciasto z wkładką...

Ciasto z wkładką...

Ciasto z wkładką Knoppers to idealny wypiek na... ⇖ 10336

Zobacz przepis!

Mało znany przepis na...

Mało znany przepis na...

Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3896

Zobacz przepis!

Ciasteczka twarogowe

Ciasteczka twarogowe

Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3498

Zobacz przepis!

CHLEB PSZENNY. MIĘKKI I...

CHLEB PSZENNY. MIĘKKI I...

Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252

Zobacz przepis!

Ciasto wuzetka

Ciasto wuzetka

Wuzetka to jedno z tych ciast, którego nie może... ⇖ 2137

Zobacz przepis!

Warstwowa sałatka z...

Warstwowa sałatka z...

Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1431

Zobacz przepis!

Jak upiec biszkopt...

Jak upiec biszkopt...

Biszkopt to klasyka wśród wypieków, która swoją... ⇖ 1309

Zobacz przepis!

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Ryba po japońsku to prawdziwy hit na święta. W niejednym... ⇖ 1291

Zobacz przepis!

Piernik milky way

Piernik milky way

Słodka rozkosz, mięciutkie piernikowe ciasto z pyszną... ⇖ 1242

Zobacz przepis!

Makowa chmurka

Makowa chmurka

Makowa chmurka to efektowne ciasto, które... ⇖ 1218

Zobacz przepis!

Ciasto na wafelkowym...

Ciasto na wafelkowym...

Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 928

Zobacz przepis!

Ekspresowy piernik

Ekspresowy piernik

Szybki, puszysty i pyszny piernik, który sprawdzi się... ⇖ 915

Zobacz przepis!

Mięciutki piernik -...

Mięciutki piernik -...

Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 814

Zobacz przepis!

Kruche Ciasteczka –...

Kruche Ciasteczka –...

Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789

Zobacz przepis!

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM