Najnowsze przepisy
Pieczone kotleciki gyros z kurczaka to prawdziwy hit,... ⇖ 5
#Reklama #MamBonWrześniowa promocja, dzięki której... ⇖ 13
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 19
Krem angielski (sos waniliowy) to aksamitny sos na bazie... ⇖ 24
Masz ochotę na coś wyjątkowego? Deser z mascarpone,... ⇖ 22
Sałatka z kurczakiem rukolą i żurawiną to pyszne danie,... ⇖ 38
Ekspresowy Makaron z Kurczakiem i Warzywami – Zdrowy... ⇖ 38
Mielonka z karkówką
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5 kg/8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 1g/kg-pieprz czarny 2g/kg-pieprz ziołowy 2g/kg-czosnek świeży 4g/kg-woda 15%-skrobia 2%-skórki wp 50g/kgWYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie rozdrabniamy dodajemy wszystkie przyprawy i materiały pomocnicze. Najlepiej wodę i skrobią zmieszać ze sobą i dodać wyciśnięty czosnek. Całość...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 19
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 56
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 51
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 55
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 46
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 85
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 488
Przepisy na czasie
Zupa z kurczakiem, papryką i pieczarkami to pyszne i... ⇖ 13570
Sezon na śliwki jest w pełni, więc nie może obejść... ⇖ 4677
Ciasto na herbatnikach z kremem na bazie mascarpone.... ⇖ 4344
Co roku robię chociaż kilka słoików z dżemem z cukinii... ⇖ 2082
Tym razem mam przepis przede wszystkim dla osób, którym z... ⇖ 1254
Smarowidło do chleba z tego przepisu jest uwielbiane w... ⇖ 1015