Najnowsze przepisy
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 29
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 36
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na pyszny... ⇖ 33
Mielonka z łopatką

SUROWIEC-łopatka 2 kg-podgardle 0,80 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16g/kg-pieprz czarny 3g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-majeranek 2g/kg-czosnek świeży zgnieciony praską 4g/kg-woda 15%-skrobia 2%-skórki wp 40 g/kgWYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm i peklujemy zalecaną dawką, odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie rozdrabniamy, dodajemy wszystkie przyprawy i materiały pomocnicze. Najlepiej wodę i skrobią zmieszać ze...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 43
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 89
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 92
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 129
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 106
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 82
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 214
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 115
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 143
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3227
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1815
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1224
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1198
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1087
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 922
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 760
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 701
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 612
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 590