Najnowsze przepisy
Sałatka z kurczakiem i tzatziki to idealne danie na letnie... ⇖ 26
Kremowy Sernik Fit Bez Pieczenia – Przepis i Ciekawostki... ⇖ 21
Chleb ze starego bloga na prośbę internautki.Chleb bardzo... ⇖ 17
#Reklama #OrientanaOd jakiegoś czasu przykładam większą... ⇖ 15
Szybkie ciasto na oleju z owocami – przepis na puszyste... ⇖ 29
Szybkie pyszne ciasto ze śliwkami. Niedawno była tarta, a... ⇖ 34
Mielonka z łopatką
SUROWIEC-łopatka 2 kg-podgardle 0,80 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16g/kg-pieprz czarny 3g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-majeranek 2g/kg-czosnek świeży zgnieciony praską 4g/kg-woda 15%-skrobia 2%-skórki wp 40 g/kgWYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm i peklujemy zalecaną dawką, odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie rozdrabniamy, dodajemy wszystkie przyprawy i materiały pomocnicze. Najlepiej wodę i skrobią zmieszać ze...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 27
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 58
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 51
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 55
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 47
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 85
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 488
Przepisy na czasie
Zupa z kurczakiem, papryką i pieczarkami to pyszne i... ⇖ 13657
Sezon na śliwki jest w pełni, więc nie może obejść... ⇖ 4696
Ciasto na herbatnikach z kremem na bazie mascarpone.... ⇖ 4352
Co roku robię chociaż kilka słoików z dżemem z cukinii... ⇖ 2088
Tym razem mam przepis przede wszystkim dla osób, którym z... ⇖ 1258
Smarowidło do chleba z tego przepisu jest uwielbiane w... ⇖ 1024