Najnowsze przepisy
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 16
Pikniki to synonim doskonałego spędzania czasu na łonie... ⇖ 6
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 22
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 23
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 30
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 26
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 22
Pan co Santi
Orzechowy toskański chleb pochodzący z Sieny. Dzięki rodzynkom i cynamonowi ma bardzo ciekawy słodkawy smak. Przepis jest prosty, nie wymaga zagniatania i pochodzi z książki My Bread Jima Lahey a.Składniki:400 g mąki pszennej chlebowej85 g rodzynek50 g posiekanych orzechów włoskich1 i 1/4 łyżeczki soli3/4 łyżeczki cynamonu1/2 łyżeczki suchych drożdżyszczypta pieprzu350 g...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 348
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 382
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 375
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 452