Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 3
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 32
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 34
Pieczony królik
Z przekazów historycznych wynika, że mięso królicze do końca XVII wieku pojawiało się jedynie na stołach biedoty jako zastępstwo drobiu.Dopiero z nastaniem Dynastii Sasów królik na dobre zagościł w Polskiej kuchni.Szkoda, że jego delikatne mięso nie jest dzisiaj zbyt popularne, ponieważ dobrze przyrządzony królik to prawdziwy rarytas.Zapraszam na przepis.Składniki:Królik...
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 255
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 312