Najnowsze przepisy
Mrożenie chleba tostowego to sztuka! Dowiedz się, jak... ⇖ 4
Podgardle wędzone i podpiekane

SUROWIEC-podgardle ze skora i przyrostem miesnymPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 80-90 g/kg i na litr wody-hak lub sznurek wedzarniczyWYKONANIEMieso myjemy wycinamy gruczoly i topimy na 6-7 ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 66
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 667
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 79
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 143
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 154
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 139
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 220
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 161
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 126
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 287
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1739
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 956
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 911
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 645
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 544
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 539
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 463