Najnowsze przepisy
Elegancka tarta pistacjowa z malinami na kruchym spodzie.... ⇖ 6
Zapraszam Was dzisiaj na przepyszny deser z mango, ricottą... ⇖ 2
Słodliwka pospolita, znana z wyjątkowego smaku i licznych... ⇖ 15
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 12
Dobry bulion to podstawa każdego risotto. Uwielbiam... ⇖ 25
Dziś zapraszam na fantastyczny deser. Leciutki biszkopt z... ⇖ 43
Słonina konserwowa z dzika

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-jakakolwiek mieszanka przypraw do słoniny najlepiej ze wschodu (Ukraina -Białoruś ). Taka przyprawa najczęściej jest z solą więc dajemy jej 20g/kg. Natomiast jeżeli jest bez soli bo takie też bywają lecz jest ich zdecydowanie mniej i ciężko je zdobyć to takiej przyprawy dajemy 2-3 g/kg i soli 18 g/kg .Tak samo...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 48
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 93
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 101
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 135
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 109
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 86
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 237
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 121
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 148
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3407
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1850
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1265
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1257
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1173
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 972
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 793
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 748
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 635
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 626