Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 16
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 36
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 59
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 23
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 43
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 46
Słonina z musztardą
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek zgnieciony praską 15g-pieprz czarny 2g-musztarda typu francuska / u mnie MAILLE 25gWYKONANIEPłaty słoniny tniemy w paski- słupki na wysokość puszek/słoików przy puszce trzeba uwzględniając wieczko do słoików układamy pod gwint. Obsypujemy/nacieramy dokładnie wszystkimi przyprawami i dodatkami, układamy ściśle w słoikach lub puszkach, które zamykamy i pozostawiamy na 2 dni w lodówce w temp.4-8 stopni.Następnie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 74
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 106
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 88
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 84
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 112
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 519
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3896
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3498
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2252
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1431
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 928
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 814
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 789