Najnowsze przepisy
Uwielbiam wzory i kolory! Lubię jak moja stylizacja ma... ⇖ 3
Puszyste i delikatnie słodkie placuszki drożdżowe z... ⇖ 22
Tkanka tłuszczowa, choć często postrzegana jedynie jako... ⇖ 15
Szakszuka z fasolą to nietypowe, ale niezwykle smaczne i... ⇖ 16
Szparagi z boczkiem to pomysł na szybkie i smaczne danie,... ⇖ 19
Smarowidło wieprzowo- drobiowe

SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1 kg-podgardle bez skóry 1 kg-słonina bez skóry 0,5 kgINDYK-wątroba 0,5 kg-żołądki 0,5 kg-serca 0,5 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16 g/kg-chilli grys 1,5 g/kg-pieprz czarny lub kolorowy 3g/kg-czosnek świeży zgnieciony w prasce i dodany do wody 4g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-prymat gril ziołowy 4g/kg-woda 12% do całości surowcaWYKONANIEMięso kroimy w kostkę i peklujemy 2 dni, peklosoli dajemy do mięsa...
Przepisy z bloga
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 48
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 92
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 99
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 132
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 108
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 85
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 229
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 3,2 kg /8 mm-pachwina bez... ⇖ 121
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 147
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3373
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1835
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1248
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1243
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1119
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 954
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 774
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 735
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 629
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 616