Najnowsze przepisy
Gulasz z indyka jest doskonałym wyborem dla tych, którzy... ⇖ 7
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 9
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 22
W sezonie wiosenno-letnim odchodzimy od formalnych... ⇖ 12
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 16
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 12
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 19
Szynka konserwowa / wersja 2
SUROWIEC IROZDRABNIANIE- szynka 1 kl. w moim wypadku z kulek / krojona w dużą kostkę około 4-5 cm i potraktowane tłuczkiem do schabowych z każdej strony w celu wytworzenia na powierzchni każdego kawałka masy klejącej-wiążącej.- 30-40 g/kg skórki wieprzowe /ugotowane do miękkości, wystudzone i rozdrobnione 2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 57
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 67
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 75
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90