Mamy 231117 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Kremowa zupa szczawiowa

Kremowa zupa szczawiowa

Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 2

Aromatyczny Schab...

Aromatyczny Schab...

Aromatyczny Schab SOUS-VIDE (Multicooker /... ⇖ 2

Placek z Rabarbarem i...

Placek z Rabarbarem i...

Placek z Rabarbarem i Kruszonką Wspaniałe ciasto... ⇖ 61

Sposoby na brzydki kolor...

Sposoby na brzydki kolor...

 Jak uzyskać atrakcyjny wygląd twojego koktajlu? ⇖ 18

Sernik na zimno z...

Sernik na zimno z...

Sernik na zimno z winogronami, czyli pyszny deser bez... ⇖ 31

Świetna sałatka w 15...

Świetna sałatka w 15...

U nas mówi się na nią sałatka błyskawica ⇖ 42

Sugo alla zucca e...

Sugo alla zucca e...

Sugo alla zucca e guanciale, Historia, pochodzenie i... ⇖ 9

Lemoniada Rabarbarowa

Lemoniada Rabarbarowa

Lemoniada Rabarbarowa Lemoniada rabarbarowa to... ⇖ 37

Sernik na zimno z...

Sernik na zimno z...

Sernik na zimno z galaretką i truskawkami to idealny... ⇖ 35

Malinowy sernik na...

Malinowy sernik na...

Malinowy sernik na ciasteczkowym spodzie to przepyszny... ⇖ 12

Wyświetlono: 225 razy

Tuszonka 4 w 1

Tuszonka 4 w 1

SUROWIEC-polędwica 25%-szynka 25%-karkówka 25%-łopatka 25%PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pieprz czarny 3g/kg-pieprz ziołowy 3g/kg-czosnek świeży 3g/kg-woda 50 ml/kg-skórki w/p ugotowane i zmielone na sitki 2-3 mm 40g/kgWYKONANIEZakupione mięso tniemy w kostkę 3-4 cm i peklujemy zalecaną dawką, odstawiamy na 2 dni do lodówki w temp.4-6 st. Po tym czasie mięso przyprawiamy...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 35

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 60

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 79

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 77

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 97

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 120

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 108

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM