Najnowsze przepisy
Zupa szczawiowa to klasyczne danie kuchni polskiej, cenione... ⇖ 2
Malinowy sernik na ciasteczkowym spodzie to przepyszny... ⇖ 12
Tuszonka 4 w 1
SUROWIEC-polędwica 25%-szynka 25%-karkówka 25%-łopatka 25%PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pieprz czarny 3g/kg-pieprz ziołowy 3g/kg-czosnek świeży 3g/kg-woda 50 ml/kg-skórki w/p ugotowane i zmielone na sitki 2-3 mm 40g/kgWYKONANIEZakupione mięso tniemy w kostkę 3-4 cm i peklujemy zalecaną dawką, odstawiamy na 2 dni do lodówki w temp.4-6 st. Po tym czasie mięso przyprawiamy...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 60
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91