Najnowsze przepisy
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 2
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 69
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 50
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 74
Tuszonka ze ścinek wp (tzw-mięso gulaszowe).
SUROWIEC-ścinki wp (tzw-mięso gulaszowe).- skórki wp 50 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16 g/kg-cebula suszona 3 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-ziele angielskie 0,5 g/kg-wywar ze skórek lub woda 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką peklosoli, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 59
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 80
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91