Mamy 231018 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Faszerowane udka młodą...

Faszerowane udka młodą...

 Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 2

Krupnik na żeberkach...

Krupnik na żeberkach...

Bardzo smaczna i pożywna zupa krupnik, ugotowana na... ⇖ 1

Odrywany chlebek ziołowy

Odrywany chlebek ziołowy

Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 69

Grillowana cukinia Kala...

Grillowana cukinia Kala...

Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 50

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne

Ogórki Małosolne Ogórki małosolne — to nie tylko... ⇖ 64

Czekolada na gorąco...

Czekolada na gorąco...

Cześć! Czy wy tez tak macie że czasami przyjdzie wam... ⇖ 34

NAMELAKA CZEKOLADOWA

NAMELAKA CZEKOLADOWA

Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 74

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Z ŁĄKI NA TALERZ:...

Jeszcze zanim zrobiło się tak chłodno i przymrozki... ⇖ 42

pączki na suchych...

pączki na suchych...

Składniki: drożdże suche 1 opakowanie, mąką tortowa... ⇖ 49

Torcik Biała Dama

Torcik Biała Dama

Torcik Biała DamaLekki, nieduży torcik na orzechowym... ⇖ 164

Wyświetlono: 342 razy

Tuszonka ze ścinek wp (tzw-mięso gulaszowe).

Tuszonka ze ścinek wp (tzw-mięso gulaszowe).

SUROWIEC-ścinki wp (tzw-mięso gulaszowe).- skórki wp 50 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16 g/kg-cebula suszona 3 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-ziele angielskie 0,5 g/kg-wywar ze skórek lub woda 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką peklosoli, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 35

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 59

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 80

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 78

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 77

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 95

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 119

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 107

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM