Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 18
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 15
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 23
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 33
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 22
Wędzonki z dzika parzone
WYKONANIE7 Dni w zalewie z peklosoli ilość wody i peklosoli oraz nastrzyk obliczone zostały za pomocą kalkulatora :https://blog.fimple.tv/jak-zrobic-solanke-do-miesa-kalkulator-solanki/Po wyjęciu z solanki czas na ociekanie u mnie ociekało około 12 godzin w temp. 8 stopni na działce. Następnie wygrzewamy wędzarnie. Teraz wkładamy wędzonki i osuszamy przy dużym ruchu...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 59
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 70
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 78
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 90