Najnowsze przepisy
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 19
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 28
Szparagi w kremowym, serowym sosie to przepis na dobry... ⇖ 27
Pasta z tuńczyka z groszkiem Pyszne smarowidło do chleba... ⇖ 20
Kotlety a la ryba po grecku to mój zupełnie nowy pomysł... ⇖ 21
Razowy orkiszowy na zaparce i zakwasie, z orzechami włoskimi
Chleb wypieczony z maki orkiszowej na zakwasie pszennym ma delikatniejszy smak, lekko orzechowy. Tutaj smak zostal dodatkowo wzmocniony zmielonymi orzechami wloskimi. Pelnia aromatu wydobywa sie po u...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 736
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 947
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 730
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 617
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 611
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 612
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 908
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 616