Bigos ze śliwkami i grzybami.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2018/02/bigos-z-kiszonej-i-sodkiej-kapusty.html
Bigos gotowany 4 dni, o smaku nie wspomnę. Warto poświęcić kilka dni żeby zjeść prawdziwy bigos, możemy zamiast pieczarek użyć leśnych suszonych grzybów.Składniki:kapusta świeża 2 kgkapusta kiszona 1,5 kgkiełbasa śląska 55 dagboczek wędzony 35 dagszynka wieprzowa parzona 40 dagdomowa pasta rosołowa 3 łyżkikoncentrat pomidorowy 210 gpieczarki 1 kgśliwki Prezydent mrożone 4...
Najnowsze przepisy
Coroczne poszukiwania świątecznych podarunków często... ⇖ 1
Kuchnia retro od kilku lat przeżywa niezwykły renesans... ⇖ 5
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 7
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 88
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 328
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 349
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 264
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 273
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 251
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 88
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 48
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 38
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 35
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 29
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 27





































