Najnowsze przepisy
Składniki: papryka czerwona 3 kg, cukinia 4 sztuki... ⇖ 13
Szybka, zdrowa i pełnowartościowa sałatka ziemniaczana z... ⇖ 21
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 22
Pyszny szybki obiad, który naprawdę przygotujesz w kilka... ⇖ 28
Wędzonka wieprzowa.

Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjusza na zrębkach olcha/buk. Tak na marginesie: niektóre kawałki wędzonki wędzę 2 godziny a ten kawałek wędziłem 3 godziny, dlaczego ? A no dlatego że użyłem grubszej folii pod zrębki i wtedy czas wędzenia może się przedłużyć. Ale zawsze po 2 godzinach wędzenia gdy temperatura spadnie do 40 stopni możemy delikatnie podglądnąć do wewnątrz garnka i zobaczyć czy kolor uwędzonej wędliny nam...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 156
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 189
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 128
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 229
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 57
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 55
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 48
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 47
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 43
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 42
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 42