Najnowsze przepisy
Jednogarnkowe dania to niezwykle szybkie pomysły na obiad,... ⇖ 9
Wprowadzenie do Pieczonych Naleśników z Bekonem Jajkami i... ⇖ 11
Wprowadzenie do przepisu na Pieczony Dorsz w Folii Pieczony... ⇖ 9
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 7
Przepis na domowe Wrapy z Tuńczykiem i WarzywamiSzybkie i... ⇖ 12
Wędzonka wieprzowa.

Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjusza na zrębkach olcha/buk. Tak na marginesie: niektóre kawałki wędzonki wędzę 2 godziny a ten kawałek wędziłem 3 godziny, dlaczego ? A no dlatego że użyłem grubszej folii pod zrębki i wtedy czas wędzenia może się przedłużyć. Ale zawsze po 2 godzinach wędzenia gdy temperatura spadnie do 40 stopni możemy delikatnie podglądnąć do wewnątrz garnka i zobaczyć czy kolor uwędzonej wędliny nam...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 76
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 121
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 63
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Naleśniki Raffaello bez mąki pszennej Lekkie, delikatne... ⇖ 630
Wprowadzenie do burgerów z soczewicy z surówką Burgery z... ⇖ 404
Orzechowa krówka to ciasto bez pieczenia, które jest nie... ⇖ 402
Kiełbasianka to przepyszne smarowidło, które odmieni... ⇖ 363
Szybka i prosty przepis na przystawkę na każdą okazję,... ⇖ 326
Niesamowicie puszyste i mięciutkie racuchy na kefirze.... ⇖ 270
Zapraszam na smaczne i szybkie w przygotowaniu pączki... ⇖ 214
Niesamowicie pyszne ciasto. Takim ciastem poczęstowała... ⇖ 213
Wprowadzenie do przepisu na Zapiekane hot-dogi z kapustą... ⇖ 190