Najnowsze przepisy
Szukasz przepisu na proste ciasto z kremem, galaretką i... ⇖ 1
Taki pyszny pomysł na obiad !!! to jest sztos nad sztosy.... ⇖ 5
Masz ochotę na deser, który robi wrażenie, a nie wymaga... ⇖ 11
Wprowadzenie do przepisu na Szybki makaron z czosnkiem i... ⇖ 16
Wprowadzenie do Risotto z grzybami Co to jest risotto?... ⇖ 20
Wprowadzenie do Wrapów z Hummusem i Warzywami Dlaczego... ⇖ 17
Kawa turecka i daktyle – smak tradycji, który trwa wieki... ⇖ 19
Boczek wieprzowy wędzony.

Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.Składniki:10 kawałków surowego boczku bez skóry i kości 1,7 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaPeklowanie 4 dni według tabeli peklowania Dziadka .Dodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść laurowyWykonanie:Zaparzamy szklanką wrzącej wody pieprz, ziele angielskie, czosnek, liść laurowy ( parzymy pod przykryciem 10-15 minut). Po sparzeniu dodajemy do solanki przygotowanej według tabeli ...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 153
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 184
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 124
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 133
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1364
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 920
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 621
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 580
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 532
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 494
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 442