Najnowsze przepisy
Nie wiem czemu tak u nas jest, ale ze wszystkich Świąt w... ⇖ 18
Wprowadzenie do Sernika Baskijskiego Sernik Baskijski to... ⇖ 19
Wprowadzenie do przepisu na Śledzie Marynowane w Oleju... ⇖ 27
Wprowadzenie do Klops z Karmelizowaną Cebulą i Serem... ⇖ 17
Wprowadzenie do Burgery Bombowe z Czosnkiem i Parmezanem... ⇖ 11
Piernikowy smaczek to przepyszne połączenie biszkoptu... ⇖ 56
Boczek wieprzowy wędzony.
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.Składniki:10 kawałków surowego boczku bez skóry i kości 1,7 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaPeklowanie 4 dni według tabeli peklowania Dziadka .Dodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść laurowyWykonanie:Zaparzamy szklanką wrzącej wody pieprz, ziele angielskie, czosnek, liść laurowy ( parzymy pod przykryciem 10-15 minut). Po sparzeniu dodajemy do solanki przygotowanej według tabeli ...
Przepisy z bloga
Smaczna, idealna do kanapek mielonka zrobiona z mięsa... ⇖ 35
Smaczny i zdrowy chleb razowy, żytni upieczony na żytnim... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 4538
Przepis na pyszną i lekką sałatkę! Czyli sałatka z... ⇖ 1477
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 1469
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 782
Pierniczki to ciasteczka, bez których nie wyobrażam sobie... ⇖ 774
Bardzo szybkie świąteczne ciasteczka, które goszczą u... ⇖ 659
Schabowe poduszki po flamandzku to super alternatywa dla... ⇖ 376