Najnowsze przepisy
Dieta odchudzająca to temat, który stał się nie tylko... ⇖ 15
Muffinki z malinami i serkiem mascarpone– puszyste,... ⇖ 16
Dieta zgodna z grupą krwi AB staje się coraz bardziej... ⇖ 19
Wprowadzenie do tematu: Obiad z piersi kurczaka przepisy... ⇖ 16
Wprowadzenie do Niskokaloryczna zupa warzywna Zupa warzywna... ⇖ 18
Wprowadzenie do sałatki wegetariańskiej Dlaczego warto... ⇖ 15
Wprowadzenie do tematu Sernik inaczej przepis Sernik to... ⇖ 24
Wprowadzenie do Sernika z Oreo Historia sernika i jego... ⇖ 14
Boczek wieprzowy wędzony.

Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.Składniki:10 kawałków surowego boczku bez skóry i kości 1,7 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaPeklowanie 4 dni według tabeli peklowania Dziadka .Dodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść laurowyWykonanie:Zaparzamy szklanką wrzącej wody pieprz, ziele angielskie, czosnek, liść laurowy ( parzymy pod przykryciem 10-15 minut). Po sparzeniu dodajemy do solanki przygotowanej według tabeli ...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 131
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 156
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 99
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 109
Przepisy na czasie
Domowe ice tea jest świetnym orzeźwiającym napojem w... ⇖ 158
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 76
Proste ciasto ucierane z rabarbarem i kruszonką. Pokazał... ⇖ 75
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 60
Kapusta kiszona, choć często niedoceniana, to prawdziwy... ⇖ 32
Super błyskawiczne gofry od Pan Shaky, które nie zajmują... ⇖ 29