Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Zapiekanki z Szynką i Żółtym Serem Co... ⇖ 7
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 13
Wprowadzenie do zupy dyniowej z mlekiem kokosowym Zupa... ⇖ 5
W tym artykule odkryjemy różne przepisy na kawę, które... ⇖ 11
Arancini to potrawa wywodząca się z kuchni sycylijskiej,... ⇖ 30
Ajergraupki Kluseczki Tarte do ZupKiedyś, w kuchniach... ⇖ 16
Piekłam je 2 razy w grudniu. Najpierw z nadzieniem... ⇖ 10
Salceson z golonki w słoiczkach.
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i łopatki wieprzowej w słoiczkach.Składniki:golonka wieprzowa tylna 1 szt. 1 kgłopatka wieprzowa 1 kgsłoiczkiPrzyprawy:pieprz kolorowy, tłuczony 3 g/kgczosnek 5 g/kgkminek 4 g/kgliście laurowe 6 szt.ziele angielskie 8-10 szt.majeranek 2 łyżkisól do smakużelatyna spożywcza 50 gwywar z gotowania 700 mlGotowanie:Mięsa zalewamy wodą do ich zakrycia, dodajemy sól, liście laurowe i ziele angielskie i gotujemy 60 minut, do...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 30
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 96
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 39
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 40
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 5030
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 4812
Śledzie po japońsku to prosta do zrobienia, smaczna i... ⇖ 2799
Przepis na pyszną i lekką sałatkę! Czyli sałatka z... ⇖ 1887
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 1781
Prosty pomysł na świąteczny obiad, ale nie tylko, na co... ⇖ 1734
Piernikowy smaczek to przepyszne połączenie biszkoptu... ⇖ 1525
Wprowadzenie do Sernika Baskijskiego Sernik Baskijski to... ⇖ 1438
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 1187
W Wielkopolsce na wigilijnym stole obowiązkowo należy... ⇖ 1167