Kapuśniak z kiszonej swojskiej kapusty na wieprzowych ogonach.

Rozgrzewająca i treściwa zupa z kiszonej kapusty, ugotowana na wieprzowych ogonach.Składniki:0,5 słoika 900 ml kiszonej swojskiej kapusty1 kg ogonów wieprzowych bez skóry2 łyżki domowej kostki rosołowej4 ziemniaki2 garści kaszy jęczmiennej pęczakpuszka pokrojonych pomidorów1 litr wywaru z gotowania kapusty kiszonej z suszonymi pieczarkami i prawdziwkamiPrzyprawy:majeranek, czerwona słodka papryka w proszkuziele angielskie, liść laurowy, czosnek i sól do smaku.Wykonanie:W 1...
Najnowsze przepisy
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 9
Sałatka z kalafiorem, jajkiem i pieczarkami – lekka i... ⇖ 9
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i brokułem –... ⇖ 10
To drugie śniadanie bije kanapkę na głowę. Robisz je w... ⇖ 11
Historia Fusilli Giganti alla Eoliana Kiedy pierwszy raz... ⇖ 12
Ależ te pieczone ziemniaki z szynką i serem są dobre! A... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 216
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 256
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 165
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 175
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 142
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 99
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 55
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 54
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 46