Najnowsze przepisy
Nie wiem czemu tak u nas jest, ale ze wszystkich Świąt w... ⇖ 9
Wprowadzenie do Sernika Baskijskiego Sernik Baskijski to... ⇖ 16
Wprowadzenie do przepisu na Śledzie Marynowane w Oleju... ⇖ 21
Wprowadzenie do Burgery Bombowe z Czosnkiem i Parmezanem... ⇖ 9
Piernikowy smaczek to przepyszne połączenie biszkoptu... ⇖ 48
Filety z kurczaka parzone wędzone.
Filety z kurczaka parzone wędzone, idealna wędlina do kanapek.UWAGA: wędzenie było metodą garnkową która ma inną procedurę wędzenia niż w tradycyjnej wędzarni.Składniki:2 kompletna piersi kurczakaPrzyprawy:sól peklowa 2 płaskie małe łyżeczki (16 g.)garść majeranku2 łyżeczki kolorowego pieprzu (gniecionego)Wykonanie:Wymyte, osuszone papierowymi ręczniczkami kompletne filety nacieramy dobrze solą peklową, pieprzem i majerankiem. Moczymy w letniej osolonej wodzie 2...
Przepisy z bloga
Smaczna, idealna do kanapek mielonka zrobiona z mięsa... ⇖ 32
Smaczny i zdrowy chleb razowy, żytni upieczony na żytnim... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 4535
Przepis na pyszną i lekką sałatkę! Czyli sałatka z... ⇖ 1475
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 1469
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 781
Pierniczki to ciasteczka, bez których nie wyobrażam sobie... ⇖ 773
Bardzo szybkie świąteczne ciasteczka, które goszczą u... ⇖ 655
Schabowe poduszki po flamandzku to super alternatywa dla... ⇖ 374