Filety z kurczaka parzone wędzone.

Filety z kurczaka parzone wędzone, idealna wędlina do kanapek.UWAGA: wędzenie było metodą garnkową która ma inną procedurę wędzenia niż w tradycyjnej wędzarni.Składniki:2 kompletna piersi kurczakaPrzyprawy:sól peklowa 2 płaskie małe łyżeczki (16 g.)garść majeranku2 łyżeczki kolorowego pieprzu (gniecionego)Wykonanie:Wymyte, osuszone papierowymi ręczniczkami kompletne filety nacieramy dobrze solą peklową, pieprzem i majerankiem. Moczymy w letniej osolonej wodzie 2...
Najnowsze przepisy
Marynowane grzybki Zapach lasu, miękki mech pod stopami i... ⇖ 8
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 11
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 276
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 300
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 201
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 206
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 760
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 296
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 246
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 181
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 176