Najnowsze przepisy
Białkowe placki z komosy ryżowej z dodatkiem białka ze... ⇖ 23
Mini Serniczki na Zimno Miękkie jak chmurka, aksamitne... ⇖ 31
Moja podróż przez sałatki z ogórkiem – smakowy duet... ⇖ 22
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 42
To jedna z najlepszych nalewek owocowych. Akurat zaczął... ⇖ 27
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 155
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 26
Makowiec japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak jabłka, włoskie orzechy, miód, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany wiórkami kokosowymi.Składniki:mak zmielony 40 dagmleko 750 mlmiękkie masło 20 dagcukier puder szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagmiód 1 łyżkarodzynki 10 dagkandyzowana skórka z pomarańczy 3 łyżkiorzechy włoskie pół szklanki...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 164
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 192
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 130
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 278
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 155
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 89
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 89
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 71
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 69
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 69
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 68
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 65