Najnowsze przepisy
Jednogarnkowe dania to niezwykle szybkie pomysły na obiad,... ⇖ 9
Wprowadzenie do Pieczonych Naleśników z Bekonem Jajkami i... ⇖ 11
Wprowadzenie do przepisu na Pieczony Dorsz w Folii Pieczony... ⇖ 9
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 7
Przepis na domowe Wrapy z Tuńczykiem i WarzywamiSzybkie i... ⇖ 12
Makowiec japoński.

Wilgotny, bardzo smaczny makowiec japoński z bakaliami takimi jak jabłka, włoskie orzechy, miód, rodzynki i kandyzowana skórka z pomarańczy. Makowiec polany polewą czekoladową i posypany wiórkami kokosowymi.Składniki:mak zmielony 40 dagmleko 750 mlmiękkie masło 20 dagcukier puder szklanka (pojemność szklanki 250 ml)9 jajek1 szczypta solistarte na wiórki jabłka 50 dagmiód 1 łyżkarodzynki 10 dagkandyzowana skórka z pomarańczy 3 łyżkiorzechy włoskie pół szklanki...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 76
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 121
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 63
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Naleśniki Raffaello bez mąki pszennej Lekkie, delikatne... ⇖ 630
Wprowadzenie do burgerów z soczewicy z surówką Burgery z... ⇖ 404
Orzechowa krówka to ciasto bez pieczenia, które jest nie... ⇖ 402
Kiełbasianka to przepyszne smarowidło, które odmieni... ⇖ 363
Szybka i prosty przepis na przystawkę na każdą okazję,... ⇖ 326
Niesamowicie puszyste i mięciutkie racuchy na kefirze.... ⇖ 270
Zapraszam na smaczne i szybkie w przygotowaniu pączki... ⇖ 214
Niesamowicie pyszne ciasto. Takim ciastem poczęstowała... ⇖ 213
Wprowadzenie do przepisu na Zapiekane hot-dogi z kapustą... ⇖ 190