Najnowsze przepisy
Jednogarnkowe dania to niezwykle szybkie pomysły na obiad,... ⇖ 9
Wprowadzenie do Pieczonych Naleśników z Bekonem Jajkami i... ⇖ 11
Wprowadzenie do przepisu na Pieczony Dorsz w Folii Pieczony... ⇖ 10
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 7
Przepis na domowe Wrapy z Tuńczykiem i WarzywamiSzybkie i... ⇖ 12
Piernik Staropolski długo dojrzewający.

Piernik długo dojrzewający przełożony konfiturą ze śliwek, w polewie czekoladowej.Składniki na ciasto:miód naturalny 50 dagmasło 250 gcukier trzcinowy szklanka 250 mlmąka pszenna Typ 450 1 kgkurze jajka 3 szt.mleko pół szklanki (125 ml)soda 3 łyżeczkisól pół łyżeczkiprzyprawa korzenna 50 gDodatkowo:konfitura ze śliwek.polewa czekoladowaposypka kolorowaWykonanie:Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Miód, cukier i masło podgrzewamy stopniowo,...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 77
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 122
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 63
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 63
Przepisy na czasie
Naleśniki Raffaello bez mąki pszennej Lekkie, delikatne... ⇖ 638
Wprowadzenie do burgerów z soczewicy z surówką Burgery z... ⇖ 404
Orzechowa krówka to ciasto bez pieczenia, które jest nie... ⇖ 402
Kiełbasianka to przepyszne smarowidło, które odmieni... ⇖ 363
Szybka i prosty przepis na przystawkę na każdą okazję,... ⇖ 327
Niesamowicie puszyste i mięciutkie racuchy na kefirze.... ⇖ 270
Wprowadzenie do przepisu na Zapiekane hot-dogi z kapustą... ⇖ 215
Zapraszam na smaczne i szybkie w przygotowaniu pączki... ⇖ 215
Niesamowicie pyszne ciasto. Takim ciastem poczęstowała... ⇖ 213