Bigosik z kapusty, z ziemniakami.

Bigos ugotowany z białej kapusty na wieprzowym mostku i konserwie mielonce domowej roboty. Część bigosu możemy za pasteryzować do słoików i przechowywać w lodówce nawet 6 miesięcy. Bigos jest bardzo smaczny.Składniki:biała kapusta 2 główkimostek wieprzowy 1 kgmielonka ze słoika 1 słoiczek 330 mlmłoda marchew 4 szt.pasta rosołowa 2 łyżkiprzecier pomidorowy 3 łyżkikoper 1 pęczeknatka pietruszki 1 pęczekczerwona papryka 1 szt.suszone warzywa 2 łyżkiliść laurowy 2-3...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 127
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 304
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 208
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 210
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204