Boczek dojrzewający.

Boczek wieprzowy dojrzewający. Bardzo smaczny jako dodatek do jajecznicy i nie tylko.Surowiec:boczek wieprzowy bez skóry i żeber 2 kawałki po 35 dagPrzyprawy:1/4 szklanki cukru1/4 szklanki soli + 1 małą łyżeczkę płaską soli peklowej1 łyżkę suszonego majeranku1 łyżeczka słodkiej papryki1 łyżeczka granulowanego czosnku1 łyżeczka czarnego pieprzu ugniecionego w moździerzu1...
Najnowsze przepisy
Choć parówki długo kojarzyły się z produktami niskiej... ⇖ 6
Rydze smażone z cebulą i czosnkiem Rydze smażone z... ⇖ 12
Jeśli szukasz czegoś ciekawszego niż nudne kanapki, to... ⇖ 10
Sekret tego ciasta to zdecydowanie czas i temperatura... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 276
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 299
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 200
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 204
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 758
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 292
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 243
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 179
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 172