Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzenckaTo był naprawdę piękny dzień, a... ⇖ 11
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 64
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 47
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 66
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 63
Boczek wieprzowy parzony, wędzony.
Efekt wędzenia boczku w garnku na bardzo drobnych zrębkach brzozowych. Troszkę zrobiłem na odwrót, ale też wyszedł boczek bardzo smaczny. Przed wędzeniem sparzyłem i po sparzeniu uwędziłem, tak z ciekawości.Składniki:3 kawałki surowego boczku bez skóry i kości 1 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaDodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 40
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 147
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 34
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69