Najnowsze przepisy
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 3
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 15
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 20
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 15
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 30
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 30
Sernik jagodowy Moje ulubione ciasto, sernik z jagodami... ⇖ 38
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKAPyszny pomysł na... ⇖ 24
Pełnowartościowa, wysoko białkowa, pieczona owsianką z... ⇖ 21
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 43
Boczek wieprzowy wędzony w garnku.

Boczek wieprzowy ze skórą uwędzony w garnku na zrębkach olchy.Surowiec:świeży boczek wieprzowy ze skórą 1,5 kgPeklowanie:peklosól 80 g/litr wodyWykonanie:Wymyte kawałki boczku osuszamy papierowymi ręczniczkami. Wyparzamy kamienny garnek. W garnku układamy kawałki boczku, zalewamy solanką zrobioną z litra zimnej wody i peklosoli. Garnek przykrywamy i wstawiamy do lodówki na...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 168
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 194
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 131
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 141
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 383
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 373
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 318
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 94