Najnowsze przepisy
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 11
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 26
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 28
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 6
Boczek wieprzowy ze skórą, wędzony aromatem dymu, podpiekany.

Boczek wieprzowy, wędzony aromatem dymu olcha, wędzony i podpiekany w piekarniku.Surowiec:boczek 2 kgaromat dymu wędzarniczego olchaSkład solanki 1 litr:liść laurowy połamane 5-6 liściziele angielskie 10-12 ziarenczosnek z łuskami 5-6 zębówpeklosól 30 gramsól warzona 20 gsól wędzona 10 gcukier 10 gWykonanie solanki, peklowanie:W 250 ml. wody gotujemy 5 minut pokrojony...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 194
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 223
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 148
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 156
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1845
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 937
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 875
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 585
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 523