Najnowsze przepisy
Naleśniki z mascarpone Najlepszy przepis na naleśniki... ⇖ 18
Uwielbiam takie przepisy na proste kremowe zupy. Mam dużo... ⇖ 19
Mustikkakristallipullat to fińskie bułeczki kardamonowe z... ⇖ 28
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 20
Boczek wieprzowy ze skórą, wędzony, nie peklowany.

Boczek wieprzowy wędzony, nie peklowany.Surowiec:Boczek wieprzowy ze skórą, bez żeber 90 dagWykonanie:Boczek kroimy na 2 kawałki, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone kawałki boczku wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza. Uwędzone studzimy powieszone na kiju. Ostudzone kawałki boczku możemy zamrozić.Smacznego!!!
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 169
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 198
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 132
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 143
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 885
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 698
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 548
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 348
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 204
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 136