Najnowsze przepisy
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 8
Kruche ciasto ze śliwkami i bezową pianką to niesamowity... ⇖ 15
Najlepsze przepisy z halloumi w roli głównej Halloumi to... ⇖ 14
Sałatka z ananasem i tuńczykiem to doskonały pomysł na... ⇖ 9
Sałatka z kurczakiem i grzankami to świetna propozycja na... ⇖ 16
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa... ⇖ 15
Boczek wieprzowy ze skórą, wędzony, nie peklowany.
Boczek wieprzowy wędzony, nie peklowany.Surowiec:Boczek wieprzowy ze skórą, bez żeber 90 dagWykonanie:Boczek kroimy na 2 kawałki, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone kawałki boczku wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza. Uwędzone studzimy powieszone na kiju. Ostudzone kawałki boczku możemy zamrozić.Smacznego!!!
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 17
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 66