Mamy 179566 przepisów na 558 blogach.

Wyświetlono: 6 razy

Boczek wieprzowy ze skórą, wędzony, nie peklowany.

Boczek wieprzowy ze skórą, wędzony, nie peklowany.

Boczek wieprzowy wędzony, nie peklowany.Surowiec:Boczek wieprzowy ze skórą, bez żeber 90 dagWykonanie:Boczek kroimy na 2 kawałki, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone kawałki boczku wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza. Uwędzone...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Sycąca i treściwa zupa meksykańska to idealna propozycja dla osób... ⇖ 534

Pasztet z fasoli z...

Pasztet z fasoli z...

Pasztet z fasoli z grzybami - kuchnia podkarpackaPasztet upieczony z... ⇖ 8

Budyniowe ciasteczka

Budyniowe ciasteczka

Budyniowe ciasteczka Szukacie przepisu na szybkie i pyszne... ⇖ 5

Bioscaling...

Bioscaling...

Kochani, jakiś czas temu zaprezentowałam preparat Expert 38%, Dr.... ⇖ 8

Sałatka warstwowa z...

Sałatka warstwowa z...

Bardzo smaczna, sycąca sałatka z jajkiem, cukinią, zielonym... ⇖ 9

Jajka faszerowane...

Jajka faszerowane...

Zbliża się Wielkanoc w związku z czym postanowiłam przygotować... ⇖ 17

Murzynek / Ciasto...

Murzynek / Ciasto...

Proste pyszne ciasto na każdą okazję.Składniki (na małą... ⇖ 26

Sugar sheet, czyli...

Sugar sheet, czyli...

Sugar sheet, czyli papier cukrowy to uroczy element dekoracyjny... ⇖ 13

Jak wykonać czekoladowe...

Jak wykonać czekoladowe...

Gniazdo czekoladowe to ładna i prosta dekoracja do wykorzystania na... ⇖ 13

Świąteczne pulpety w...

Świąteczne pulpety w...

Pulpety, w takim wydaniu to nie tylkoprzysmak dla wszystkich fanów... ⇖ 45

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM