Najnowsze przepisy
Pierwsze skojarzenia z Amiszami, to konne bryczki w kraju,... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Chrupiący kurczak w kremowym... ⇖ 32
Pyszne ciasteczka, takie małe mini makowce. Mięciutkie,... ⇖ 11
Makowiec japoński to wilgotny i puszysty wypiek, który... ⇖ 56
Sałatka śledziowa z burakiem i groszkiem to doskonałe... ⇖ 25
Szukacie pomysłu na ciekawe ciasto na świąteczny stół?... ⇖ 36
Michałek na biszkoptach Pyszny Michałek, delikatne ciasto... ⇖ 12
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 38
Boczek wieprzowy ze skórą, wędzony, nie peklowany.
Boczek wieprzowy wędzony, nie peklowany.Surowiec:Boczek wieprzowy ze skórą, bez żeber 90 dagWykonanie:Boczek kroimy na 2 kawałki, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin. Osuszone kawałki boczku wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny, w temperaturze 50-60 stopni Celsjusza. Uwędzone studzimy powieszone na kiju. Ostudzone kawałki boczku możemy zamrozić.Smacznego!!!
Przepisy z bloga
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 20
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 52
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 45
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 30
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 49
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 37
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 41
Bardzo smaczna galareta wykonana z ćwiartek kurczaka,... ⇖ 35
Sztuka mięsa z sosem pieczeniowym, podane z kaszą pęczak... ⇖ 31
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3464
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3393
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2218
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 773
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 773
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 751
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 749