Najnowsze przepisy
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 17
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 15
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 14
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 18
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 37
Boczek wieprzowy ze skórą, wędzony w garnku.
Boczek wieprzowy ze skórą, uwędzony w garnku na zrębkach olchy.Surowiec:świeży boczek wieprzowy ze skórą 2,3 kgPeklowanie:peklosól 80 g/litr wodyWykonanie:Wymyte kawałki boczku osuszamy papierowymi ręczniczkami. Wyparzamy kamienny garnek. W garnku układamy kawałki boczku, zalewamy solanką zrobioną z litra zimnej wody i peklosoli. Garnek przykrywamy i wstawiamy do lodówki na...
Przepisy z bloga
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 46
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 150
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 35
Zbliża się weekend majowy, sezon grillowy. Postanowiłem... ⇖ 63
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 69