Boeuf Strogonow.
Źródło: https://smakimariolki.blogspot.com/2019/09/boeuf-strogonow.html
Boeuf Strogonow zrobiłam z wieprzowej szynki w gęstym sosie z dodatkiem czerwonej papryki, cebuli i pieczarek, zamiast wina użyłam domowego wyrobu sosu z ostrych papryczek.Składniki:szynka wieprzowa 1 kgolej rzepakowy 80 mlmusztarda 3 łyżeczkicebula 1 szt.pieczarki 7 szt.papryka czerwona 1 szt.domowa pasta rosołowa 1 łyżkamąka pszenna 2 łyżkikoncentrat pomidorowy 3 łyżeczkiostry...
Najnowsze przepisy
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 11
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 6
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 8
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 13
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 26
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 312
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 344
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 251
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 257
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2016
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 874
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































