Chleb pszenny na żytnim zakwasie posypany ziarnem słonecznika.

Polecam chleb pszenny ze słonecznikiem, prosty w przygotowaniu i zawsze upiecze się ładny, smaczny, swojski chleb.Składniki:Zaczyn:zakwas żytni 3 stołowe łyżkimąka chlebowa Typ 750 - 1 szklankawoda przegotowana letnia 125 ml (pół szklanki)Ciasto właściwe:mąka chlebowa Typ 750 - 50 dagzaczynwoda przegotowana letnia 300 mlsól 1 płaska stołowa łyżkaPrzygotowanie formy:margaryna do...
Najnowsze przepisy
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 2
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 11
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 10
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 253
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 281
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272