Najnowsze przepisy
Blondynki Pistacjowe – Delikatne, Chrupiące i Nieziemsko... ⇖ 3
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 8
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 16
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 36
Chleb żytni razowy na zakwasie żytnim z czterema ziarnami.
Kolejny bardzo smaczny i zdrowy chleb razowy z ziarnami: słonecznika, dyni, siemienia lnianego i czarnuszki. Możemy różne ziarna dodawać do ciasta, takie jakie lubimy.Składniki:Zaczyn:100 g mąki żytniej razowej typ 2000125 ml wody150 g aktywnego zakwasu żytniegoCiasto właściwe:cały zaczyn400 g mąki żytniej typ 720100 g mąki żytniej razowej typ 20003 łyżki płatków żytnich400...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 30
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 26
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 59
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Mielone kotlety z filetów miruny podane z ziemniakami i... ⇖ 47
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4075
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3546
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2271
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1528
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 980
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 835
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 834