Chleb żytni razowy na zakwasie żytnim z czterema ziarnami.

Kolejny bardzo smaczny i zdrowy chleb razowy z ziarnami: słonecznika, dyni, siemienia lnianego i czarnuszki. Możemy różne ziarna dodawać do ciasta, takie jakie lubimy.Składniki:Zaczyn:100 g mąki żytniej razowej typ 2000125 ml wody150 g aktywnego zakwasu żytniegoCiasto właściwe:cały zaczyn400 g mąki żytniej typ 720100 g mąki żytniej razowej typ 20003 łyżki płatków żytnich400...
Najnowsze przepisy
Kolagen to najobficiej występujące białko w organizmie... ⇖ 13
Szukasz pomysłu na szybki i efektowny obiad? Przepis na... ⇖ 13
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 13
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 17
Wątróbka drobiowa w sosie miodowo-musztardowym to danie,... ⇖ 14
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 278
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 307
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 212
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 216
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 331
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 331
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 267