Czorne kluski śląskie z mięsem, okraszone skwarkami z cebulką.

Czorne kluski śląskie to duże, okrągłe kluski ziemniaczane zrobione z tartych ziemniaków z dodatkiem gotowanych, nadziewane mielonym mięsem wieprzowym z dodatkiem cebuli i pieprzu. Ugotowane kluski śląskie podajemy okraszone skwarkami z zarumienioną cebulą.Składniki:łopatka wieprzowa mielona 60 dagkartofle 5 kgskrobia ziemniaczana pół szklanki (w zależności od gatunku...
Najnowsze przepisy
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 1
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 1
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 1
Oh, let me tell you about my love for quinoa power bowls!... ⇖ 1
Polędwiczki z Kurczaka w Pikantnej Miodowej Glazurze(do... ⇖ 9
Ciasta to doskonały wybór na popołudniowy podwieczorek,... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 302
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 207
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 209
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 316
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 193
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192