Dorsz w ziołach.

Przekąska ze smażonego dorsza do chleba.Składniki:filet z dorsza 1 kgpieprz cytrynowybazylia cytrynowatłuszcz do smażeniaWykonanie:Opłukany,osuszony filet kroimy na kawałki. Każdy kawałek dorsza doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym, umieszczamy w pojemniku, zakrywamy i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.Po tym czasie smażymy na gorącym oleju z obu stron na rumiany kolor. Podajemy...
Najnowsze przepisy
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 11
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 18
Szybkie placuszki z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz... ⇖ 16
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 16
Ekspresowe, przepyszne rogaliki. Nie trzeba czekać, aż... ⇖ 132
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno... ⇖ 13
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 277
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 301
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 206
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 209
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 766
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 310
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 264
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 189
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 187