Drobiowa galareta.

Drobiowa galareta zrobiona z czterech dużych ćwiartek z kurczaka. Do zrobienia galarety użyto żelatyny spożywczej, gdyż z samych ćwiartek z kurczaka galareta nigdy się nie zrobi taka żeby można było ją pokroić.Składniki:ćwiartki kurczaka 4 szt.woda 2,5 litrasól do smakudomowa pasta rosołowa 1 łyżka (lub 1 kostka rosołowa kupna)pieprz ziołowy 1 łyżeczkasuszony czosnek 1...
Najnowsze przepisy
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 12
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 12
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 12
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 15
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 253
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 281
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 180
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 186
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2102
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 322
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 316
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272