Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 30
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 4
Dżem z owoców pigwowca japońskiego.
Dżem robiony domowym sposobem. Aromatyczne i soczyste owoce pigwowca gotowane z cukrem, wanilią w garnku. Dżem z pigwowca idealnie nadaje się do naleśników, rogalików i różnego rodzaju ciast.Składniki:owoce pigwowca 2 kg (waga po obraniu z gniazd nasiennych)cukier (użyto cukru trzcinowego) 1 kgwanilia 1 laskawoda 1 litrWykonanie:Wymyte owoce pigwowca pozbawiamy gniazd...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 16
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 26
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 48
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36