Fasolka po bretońsku.

Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.Składniki:fasola Jaś 50 dagkiełbasa śląska 40 dagboczek wędzony 30 dagwłoszczyzna suszona 2 łyżkiprzecier pomidorowy (domowy) 500 mlczosnek 4 ząbkicebula 1 szt.pasta rosołowa 1 łyżka lub 1 kostka kupnaliść laurowy 3 szt.ziele angielskie 5-6 ziarensól do smakupieprz ziołowy do smakupapryka słodka mielona 1 łyżeczkasos sojowy ciemny 2 łyżkimajeranek 1 łyżkaWykonanie:Do wrzącej nie solonej wody wrzucamy...
Najnowsze przepisy
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 14
Filet z indyka to jeden z tych produktów, które mają... ⇖ 20
Gruszki w Syropie Waniliowym – Słodkie Przetwory Idealne... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 250
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 274
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 176
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 181
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1872
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 294
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 256
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 254
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 198
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 196
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 186