Najnowsze przepisy
Śledzie z orzechami i pieprzem cytrynowym Święta Bożego... ⇖ 14
Blondynki Pistacjowe – Delikatne, Chrupiące i Nieziemsko... ⇖ 24
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 64
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 25
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 41
Frytki kartoflane.
Usmażone frytki możemy zaraz po usmażeniu zajadać jak również możemy użyć ich zamiast ziemniaków do dania głównego.Składniki:ziemniaki 2 kgolej do smażenia 700 mlsólWykonanie:Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w paski o grubości i szerokości 1 cm. W specjalnym garnku do głębokiego smażenia nagrzewamy olej. Do sitka wsypujemy surowe frytki, zanurzamy je w gorącym oleju i...
Przepisy z bloga
Pieczeń rzymska podana z kaszą i surówką z kapusty... ⇖ 30
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 28
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 60
Tort wykonany z biszkoptu kakaowego, przełożony kremem o... ⇖ 51
Rydze to jedne z najsmaczniejszych grzybów, szczególnie... ⇖ 36
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis... ⇖ 54
Kopytka, zrobione z rozgniecionych, ugotowanych ziemniaków... ⇖ 43
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4096
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3547
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2283
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1545
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 987
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 838
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 837