Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 12
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 12
Wprowadzenie do tatara z łososia z cebulą i ogórkiem Co... ⇖ 12
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 31
Galantyna z golonki i łopatki.

Pyszna galantyna zrobiona jest z tylnej golonki wieprzowej i łopatki wieprzowej.Składniki:golonka wieprzowa tylna 1 szt. 1 kgłopatka wieprzowa 1 kgosłonki poliamidowe termokurczliwe (u mnie z nadrukiem salceson)Przyprawy:pieprz kolorowy, tłuczony 3 g/kgczosnek 5 g/kgkminek 4 g/kgliście laurowe 6 szt.ziele angielskie 8-10 szt.majeranek 2 łyżkisól do smakużelatyna...
Przepisy z bloga
Pyszny salceson zrobiony z tylnej golonki wieprzowej i... ⇖ 163
Sernik jest o smaku śmietankowym, upieczony na spodzie z... ⇖ 192
Taka kolorowa jajecznica, bardzo smaczna.Składniki:2 jaja... ⇖ 130
Bardzo smaczne, pachnące pierniczki przygotowywane z... ⇖ 140
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 268
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 81
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 80
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 67
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 67
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 67
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 63
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 61
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 59