Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 15
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 1
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 17
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 16
Galareta z golonek.
Galareta zrobiona z tylnych wieprzowych golonek, bez skóry.Składniki:golonki tylne 2 szt. (3 kg)pasta rosołowa 1 łyżkasólpieprzliść laurowy 4 szt.ziele angielskie 8 szt.woda 2,5 litrapojemniki po lodach (900 ml każdy)cytrynaWykonanie:Golonki myjemy, osuszamy papierowymi ręcznikami. Z golonek zdejmujemy skórę i wkładamy do osolonej wody. Gotujemy około 2 godzin do miękkości...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 16
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 26
Smażone jajka na sadzone podane z ziemniakami i surówką... ⇖ 47
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i... ⇖ 153
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 36